כיום, רוב הארגונים עם ארכיטקטורה מונוליטית מבצעים שינוי ועוברים ל-microservices, המעבר הוא תהליך ארוך ולא טריוויאלי שדורש עבודת הכנה ותכנון נכון של התהליך. במאמר זה נשתף מהניסיון שלנו, איך לגשת לאתגר, מה הם השלבים לתהליך מוצלח וכן סט של קווים מנחים לביצוע יעיל ואיכותי.
המסע של פירוק מונוליט ל-microservices
זמן קריאה: < 1 דקה
- 29/12/2020

:תגיות המאמר
כתבות דומות:

מידע הוא הנפט החדש, גם בתעשיית הטלקום
16/12/2021
כמו נפט, מידע הוא משאב שנהיה יקר ערך רק אם הוא מופק ומזוקק כראוי. אך לעומת משאבים טבעיים וסופיים, המידע הגולמי שענקי הטכנולוגיה מעבדים באופן תמידי הוא אינסופי וגדל בקצב אקפוננציאלי.

מפרט Network Slicing פרוסות רשת מקצה לקצה של ETSI שוחרר לשימוש
12/08/2021
דור 5 מציג לראשונה את רעיון פרוסות הרשת (network slicing) המאפשר לספקי התקשורת לתמוך במגוון רב של שירותים ומודלים עסקיים חדשים הפותחים את הרשת הסלולארית לפלחי תעשייה חדשים. במאמר הבא נסקור את המפתח לבנייה וניהול רשת התומכת בעשרות אלפי פרוסות רשת, המאפשר ניהול דינאמי ורווחי.

מהי ארכיטקטורת CLOUD NATIVE?
10/03/2021
היום, יותר מתמיד, כל ארגון שמפתח או צורך תוכנה מדבר על ארכיטקטורת CLOUD NATIVE, אולם כל חברה, בונה את היסודות של הארכיטקטורה בצורה שונה.

השלבים במעבר לארכיטקטורת CLOUD-NATIVE
04/02/2021
לכל עסק (מעסק קטן ועוד חברה גדולה), יש סט יעדים מסוים שהוא מקווה להשיג למעבר לארכיטקטורת CLOUD NATIVE.
בבלוג הקודם שלי דנתי ביתרונות של ארכיטקטורה זו וכיצד ניתן לנצל את היתרונות שלה על מנת להשיג את מלוא הפוטנציאל הענן. כל זאת (ועוד) במאמר השני בסדרה.